www.norge.lv info@bridgemediagroup.com
Jaunumi
Slēpošanas savienība
Normatīvie akti
Kalendārs
Sporta klubi
Sporta skolas
Forums
Sludinājumi
Galerija
Saites
Reklāma
Arhīvs
Instruktori
Tautas galerija
Trases
E-pasts
Parole
Reģistrēties
 
Manuprāt latvieši Vankūverā nostartēja
labāk nekā bija domāts
varēja labāk
savu iespēju robežās
olimpiskais princips- labi, ka startēja
cits
     Rezultāti
Meklēt lapā
Reklāma
sportacentrs.com
DEAC
Top.LV
Šodien vārda dienu svin: Visvaldis, Nameda, Ritvaldis Trešdiena, 24. aprīlis, plkst. 15:17
Arhīvs : Sezona 2005/2006
"Mazo kalniešu" starti FIS sacensībās
"Mazo kalniešu" starti FIS sacensībās

Jeļena Brokāne: Uz  FIS sacensībām kalnu slēpošanā Vratnā un Ricky (pirmais starts šodien 27.01.)  devās bērnu izlase (pēc aktuālā LSS ranga), kuru vada Jana Zvejniece. Pirms Vratnas notika  viens no posmiem Slovākijas bērnu atklātajā čempionātā, kurā startēja arī mūsu sportisti Kristaps Zvejnieks (SK Pantera), Jurģis Grigorjevs, Zane Fimbauera, Kettija Kleinšmite (SK Kore). Tā kā šajās sacensībās piedalījās visi slovāku stiprākie sportisti, jo priekš viņiem šie bija atlases mači, lai piedalītos FIS sacensībās, tad mūsu bērnu sasniegumi ir vēra ņemami.

Rezultāti:  slaloms – Jurģis  - 2, Kristaps -3,  Kettija – 8, Zane -11. Gigants – Jurģis ar Kristapu 2 trašu koppusumma uzrādija vienādu laiku un ieņēma 5 vietu. Zane – 4, Kettija – 10.vieta Jāsaka, ka daba nelutināja mūsu komandu un sals kalnā bija stiprs, sniegs – 20, gaiss – 25 grādi. Tas bija labs iesildīšanas treniņš pirms starta FIS sacensībās Vratnā, kur piedalijās bērni no 10 valstīm, piebrauca klāt arī pārēja komanda.

A grupā zēni:  – Svens Markss (SK Ziemeļpols), Jurģis Grigorjevs (SK Kore), Kristaps Zveinieks (SK Pantera) (pirmo gadu A grupā), meitenes – Zane Fimbauere (arī pirmo gadu A  un visi zina, cik viņa ir maziņa augumā), Kettija Kleinšmite (abas no SK Kore).
B grupā – Ģirts Zīle (SK Ziemeļpols), Mārtiņš Onskulis (SK Pantera) , Marta Averčenko(SK Rīgas Faforīts) ,Ieva Meldere (SK Pantera).

Oficiālus protokolus var redzēt www.fis-ski.com, labākos rezultātus sasniedza Kristaps Zveinieks slaloma – 5 vieta,  Ieva Meldere – 8, Kettija Kleinšmite – 10.

Gigants A gruppā: pēc primās trases visi komandas puiši bija desmitnieka, bet otrā trasē Svens ar Kristapu pie viena mieta par augstu uzleca, ka rezultāta zaudeja dārgās simtdaļas un rezltāta -  Jurģis – 7, Svens – 9, Kristaps – 13, Zane 10, Kettija 12.
B grupā tik labi neveicās un augstāka vieta no mūsējiem ir 12  - Ģirtam Zīlem.

Jana Zveiniece pa telefonu no Vratnas: „ Esam apmierināti par sasniegtiem rezultātiem, mūsu komanda ir saliedēta un loti draudzīga, tas ļoti palīdz  startā. Lielie puiši paši gatavo savas slēpes startam, palīdz meitenēm. Pieaugušie zina, kas par ko atbild. Sacensības bija organizētas labi, varēja gan būt siltāk, bet bērni nesala, jo pie finiša bija kafejnīca. Mums augšā gan bija ko turēt. Jo pa dienu siltākais laiks bija – 22 grādi „

Šodien un rītā sacensības Rickos, parasti uz šīm mačiem tiek sūtīti valsts stiprākie pārstāvji. Jāvel veiksmi mūsejiem!!

Bildes no Slovākijas 21.,22.janvāris galerijā.

Bērnu izlases sastāvs sacensībām Vratnā 

Bērnu izlases sastāvs sacensībām Ricky

 
« atpakaļ
H. Bondars, [email protected], 30.01.2006
Attiecīgos FIS maču rezultātus var redzēt iekš http://www.skiricky.cz/Skii/inde...
vai iekš
http://favorits.lanet.lv/Jaunumi.h...
Vārds:
E-pasts:
Komentārs:
 
  Lūdzu, ierakstiet attēlā redzamos 4 simbolus:
 
© 2005 Latvijas Slēpošanas savienība
tālr. 7387716
[email protected]
Sponsori
Atbalstītāji
Olimpiskais centrs Sigulda