www.norge.lv info@bridgemediagroup.com
Jaunumi
Slēpošanas savienība
Normatīvie akti
Kalendārs
Sporta klubi
Sporta skolas
Forums
Sludinājumi
Galerija
Saites
Reklāma
Arhīvs
Instruktori
Tautas galerija
Trases
E-pasts
Parole
Reģistrēties
 
Manuprāt latvieši Vankūverā nostartēja
labāk nekā bija domāts
varēja labāk
savu iespēju robežās
olimpiskais princips- labi, ka startēja
cits
     Rezultāti
Meklēt lapā
Reklāma
sportacentrs.com
DEAC
Top.LV
Šodien vārda dienu svin: Alīna, Sandris, Rūsiņš Piektdiena, 26. aprīlis, plkst. 03:39
Arhīvs : Sezona 2005/2006
Distanču slēpotāji piedalās Pasaules Junioru čempionātā

Pagājušās nedēļas nogalē uz Kranju Slovēnijā uz Pasaules Junioru čempionātu distanču slēpošanā devās divi mūsu sportisti Jānis Sukaruks un Jānis Paipals trenera Ingusa Eiduka vadībā. Taisnības labad gan jāsaka, ka abi minētie sportisti piedalīsies Pasaules U23 čempionātā distanču slēpošanā, kas šosezon notiek pirmo reizi un tas tiek rīkots vienlaicīgi kopā ar Pasaules Junioru čempionātu. Junioru čempionātā piedalās saportisti līdz 20 gadu vecumam, savukārt U23 čempionātā līdz 23 gadu vecumam.

Sākotnēji bija iecerēts ka uz čempionātu dosies arī viens no mūsu labākajiem slēpotājiem Valts Eiduks, taču sakarā ar speciālu gatavošanos Olimpiskajām spēlēm Turīnā Valts kopīgi ar savu treneri tēvu Ingusu izlēma uz Slovēniju nebraukt, savukārt Ingus pēc atgriešanās no čempionāta, dosies uz Olimpiskajām spēlēm.

Pirmais starts mūsu sportistiem bija 31. janvārī U23 čempionāta sprinta distancē. Jānis Sukaruks 66 sportistu konkurencē ieņēma 41.vietu, savukārt Jānis Paipals 59.vietu.
 
Šodien U23 čempionātā sportisti sacentās 15km klasiskā stila distancē. Šoreiz savstarpējā konkurencē labāks ir izrādījies Jānis Paipals, kurš ieņēmis 60.vietu, savukārt Jānis Sukaruks tikai 66.vietu 72 sportistu konkurencē. Rezultāti nav diez cik iepriecinoši... Gaidīsim pašu sportistu un trenera komentārus un cerēsim uz labākiem startiem sestdien 4.februārī, kad mūsu puišiem būs pēdējā sacensību disciplīna, duatlons 15 +15 km.

 
« atpakaļ
biatlonists, 03.02.2006
OOO,kas par rezultātiem...vienīgais... ir pelnījis braukt uz čempi ir Eiduks,bet šie divi tūristi varēja palikt mājās...par "galveno" treneri vispār nav komentāru...
Skiier, 03.02.2006
Tos indiešus, kas visās distancēs ir pēdējie jau nu pat es šobrīd saliktu....:)
LSS, 03.02.2006
Tos, kuris bija pelnijusi startet noskaidroja LZO atlases sacensibas. Valts pats atteicas startet junioru cempionata. Ja kads bija labaks, tad vajadzeja to pieradit atlases sacensibas! Nevajag parvertet savas spejas - tads ir musu sleposanas pastreizejais limenis. Kopeja sabiedribas doma, ka Apkart Alaukstam ir musu sleposanas kalngals ari noved pie nepamatotam ceribam starptautiskaja limeni. Kamer nebus lielas slepotaju pamatmasas, nopietns treninu darbs, reala konkurence visas vecuma grupas, tamer tas ari bus musus vietas...
biatlonists, 03.02.2006
taa jau gan...bet treneri jau gan nedaudz kompetentaaku vreeja samekleet...
Slēpotājs, 03.02.2006
Eiduks jau tiek par daudz gaisaa celts..
cienītājs, [email protected], 03.02.2006
viegli ir malaa staaveet un pelt,buutu paši to "maiziiti" paeeduši,tad doma pavisam citaadi raisiitos
Skiier, to Slēpotājs, 04.02.2006
Aizej noslēpo katru dienu 40-50 km jebkuros laika apstākļos, nevis pie pirmās iespējas sēdi pie neta.
oskars, 04.02.2006
es pat vairaak dienaa nobraucu!!!!!
D, 04.02.2006
Kadas problemas skiier on osi Turina jus gaida.
sexperts, 04.02.2006
Salmu kulshana. Nav svarīgi, cik tu dienā noslēpo. Svarīgi, ko tu vari machos izdarīt. Ja tev nebūs iekšā, vareesi trenēties, cik gribi. Ārā nekas nenāks. Tikai pirdiens.
Kamēr slēpošanā nebūs kārtīgas piramīdas, atlases sistēmas, treniņu procesa, kā jebkurā cik necik attīstītā sporta veidā, tikmēr tās būs normālas vietas, tiem, kuri braukājās ar slēpītēm
Vārds:
E-pasts:
Komentārs:
 
  Lūdzu, ierakstiet attēlā redzamos 4 simbolus:
 
© 2005 Latvijas Slēpošanas savienība
tālr. 7387716
[email protected]
Sponsori
Atbalstītāji
Olimpiskais centrs Sigulda