www.norge.lv info@bridgemediagroup.com
Jaunumi
Slēpošanas savienība
Normatīvie akti
Kalendārs
Sporta klubi
Sporta skolas
Forums
Sludinājumi
Galerija
Saites
Reklāma
Arhīvs
Instruktori
Tautas galerija
Trases
E-pasts
Parole
Reģistrēties
 
Manuprāt latvieši Vankūverā nostartēja
labāk nekā bija domāts
varēja labāk
savu iespēju robežās
olimpiskais princips- labi, ka startēja
cits
     Rezultāti
Meklēt lapā
Reklāma
sportacentrs.com
DEAC
Top.LV
Šodien vārda dienu svin: Marta, Dita Sestdiena, 27. jūlijs, plkst. 11:27
Arhīvs : Sezona 2005/2006
Noslēgusies Latvijas Jaunatnes Olimpiāde

Šajā nedēļas nogalē Ērgļos pulcējās vairāk kā 1200 skolēni, pārstāvot vairāk kā 80 skolas no visas Latvijas. Lielākais dalībnieku skaits bija snovbordā - sasniedzot gandrīz 300, kas tikai norāda uz šī sporta veida popilaritāti jauniešu vidū.

Ērģļos šajās dienās valdīja īsta olimpiskā gaisotne un tās kulminācija, protams, bija fantastiskā atklāšanas ceremonija 3.feburāra vakarā, kas sākās ar sportistu, skolotāju, organizatoru, vecāku un visu atbalstītāju kopīgo gājienu no Ērgļu vidusskolas uz estrādi, kur skanot LOK himnai svinīgi mastā tika uzvilkts Olimpiskais karogs un ovāciju pavadīta tika iedegta olimpiskā uguns. Lielais aukstums nespēja mazināt mūsu mazo olimpiešu prieku un emocijas, noslēgumā vienojoties kopējā dziesmā. Sajūtas patiešām bija superīgas!!:) Rezultāti no 03.02. ir pieejami www.ssa.lv. Izskatās, ka stiprākie jaunie distanču slēpotāji nāk no Madonas un Pļaviņām, savukārt interesanti, ka snovbordā 90.,92.gadu vecuma grupā visas trīs medaļas izcīnīja snoveri no vienas skolas - Cēsu pilsētas ģimnāzijas. Gaidīsim pārējos rezultātus.

  

 
« atpakaļ
Bulīts, 05.02.2006
Hronometrs no mobilā telefona nosaka rezultātus kalnu slēpošanā! Prieks par objektīvajiem rezultātiem! :))
LĪDZJUTĒJS, 05.02.2006
visu laiku sliktākā kalnu slēpošanas sac. organizācija LATVIJAS JAUNATNES OLIMPIĀDĒ ! VAI REZULTĀTUS GAIDĪSIM WWW.LMT.LV AR ĪSZIŅU ?
Kāds no vecākiem, 05.02.2006
Kauns, ka sacensības notika, idiotisms 21.gs. Rezultātus ņem ar trijiem mobilajiem, sēžot busā PRET slēpošanas virzienu.
Anulēt visu vajadzēja un rīkotājiem aizliegt turpmāk rīkot sacensības.
LSS - tā nebija olimpiāde, bet gan totāla izgāšanās.

Kā var cīnīties par simtdaļām ar šādām metodēm?????
Vēl kāds no vecākiem, 05.02.2006
Nu jā, foršāk jau noteikti būtu bijis visiem draudzīgi paraudāt par aukstumu un aizdoties atpakaļ uz Rīgu! Un sacensību dalībniekiem pašiem pretenzijas neradās. Kāds menedžeris laikam būs savu honorāru pazaudējis par neiegūtām medaļām...
Ne tikai vecāks, 05.02.2006
Nevis draudzīgi paraudāt, bet normāli nostartēt! Aukstums nav šķērslis priekš ziemas sporta veida! Bērni ir gatavi startēt arī skarbos laika apstākļos, tikai izskatās, ka organizatori nav gatavi sacensības izvest līdz galam! Vai pietrūkst zināšanu, vai tā ir apzināta tiesāšanas noteikumu neievērošana?
komandas pārstāvis, 05.02.2006
Kalnu slēpošanas sacensības bija kā loterija, kur katrā grupā tika izlozēta viena galvenā balva( 1. vieta) un divas veicināšanas balvas( 2. un 3. veita). Dažiem šajā loterijā paveicās, dažiem nē! Kā jau loterijā! Savādāk šo farsu, kad rezultātu uzņem ar mobilo, atrodoties pa gabalu no finiša un startu fiksējot ar "aci" nevar nosaukt!
snovers, 05.02.2006

Neuztraucieties,arii 5dien snowa sacensibas bij kkas liidziigs,nesaprotu kaa braucot ar cieto deeli un trasi izbraucot vnk ideaali,ja pat lielaakaa dala brauceeju bij 100% parliecinata,ka siguldietim bij jauzvar un vinsh ieguva tikai 16 vietu ar laiku,kas bij NIEKA 7 sekundes sliktaaks par 1.vietu,nezinu kaa tas iespeejams,bet taada ir taa musu olimpiaade un nesaprotu kapeec tas viss nevareeja notikt siguldaa kur arii redzeetu kas ir speciigaaks,jo vnk puse pa lielo kalnu liidz lejai netiktu,nevis kkadaa briezklanaa!
zinošais, 05.02.2006
Arī apbalvošanā distanču slēpotājiem paziņoja aplamu vietu sadali. Paldies saprātam, ka izlaboja pēc apstrīdēšanas.
dalībnieks, 05.02.2006
Cik saprotu, tad pateicoties salam, izbeidzās aparatūra. Diez vai bija reāli sagādāt rezerves variantu. Par sacensību vietu piekrītu snoverim. kāpēc gan jānesās tādu gabalu, lai sacensības rīkotu uz pilnīgi nožēlojama kalna?
pesimists, 05.02.2006
jus varat pateikt kada jega bija seedett taja skola divas stundas lai sagaiditu kad saulite sasildiss, temperetura labakaja gadijuma pacelas pa diviem gradiemm!!!kauns sacensibu galvrnajai tiesnesei vitai!!!
Bullīts, 05.02.2006
Patiesībā bija jau arī vēl otra normāla laika uzņemšanas ierīce sagatavota, tikai puisis pie kā bija šī ierīce tika pasūtīts 5dienas vakarā 3 mājas tālāk!!!
snovers, 05.02.2006
Vispaar sitaada izgaashanaas tik tieshaam paraada latvijas liimeni!ilniigs sviesc,kkadi eergli,kkads mazs kalns,pilniigs ledus,laiki galiigi nepareizi,visur kkadas kluudas,nu vnk ideaala olimpiaade!:D
nesaprotu, 05.02.2006
Kāpēc snoweru sacensībās netika paziņots laiks uzreiz pēc katra dalībnieka finiša? Gaidu atbildi no sacensību organizētājiem.
snovers, 05.02.2006
Nu manupraat vini vnk nevareeja izdomat cik sekundes pielikt vai atnemt katram sportistam!
Bullīts, 05.02.2006
Kādam citam arī kādreiz ir jāļauj uzvarēt, kaut vai negodīgi!!!
limonāde, 05.02.2006
Sākumā rakstīts "savukārt interesanti, ka snovbordā 90.,92.gadu vecuma grupā visas trīs medaļas izcīnīja snoveri no vienas skolas - Cēsu pilsētas ģimnāzijas". Tiešām ļoti ļoti interesanti. Labi ka sezona vēl nav beigusies.
snovers, 05.02.2006
Tieshaam interesanti tas par ceesu snoveriem,tik nez kapee vinu paarstaavis sedeeja laika uznemsanas businaa lejaa pie trases,un tieshi tad kad sakaas mazo pushi braucieni,laikam tikai sasildijaas....
pārstāvis, 06.02.2006
Pēc protesta iesniegšanas (kalnu mači) un debatēm taču nolēma, ka apbalvošana notiks, bet rezultāti netiks publicēti! Vai tiešām nav kauns publicēt šādus rezultātus? - bērns ir startējis, bet laika viņam nav, kaut gan sacensību vietā tas bija skaidri un gaiši uzrakstīts. Vai pa ceļam uz Rīgu šis rezultāts vienkārši pazuda? Tādi startējušie - finišējušie bezrezultātu dalībnieki ir vairāki... Par ko tā??? Ziniet, bērni tiešām nav vainīgi...
Kalnu slēpotājs, 06.02.2006
Es arī uzskatu, ka rezultātus nedrīkstēja publicēt, jo tie nav sacensību rezultāti, bet izsmiekls! Titovs it kā piekrita nepublicēt, bet pārdomāja. Kāpēc?
alpine, 06.02.2006
Starp citu, pasākums kopumā ņemot jau nebija tik slikts, tikai tiesāšana kalnu slēpošanā bija ļoti negodīga, neprofesionāla!
bubuu, 06.02.2006
hehe, nu man jau liekas, ka jūs te pilnīgi lieki kādu lamājat. pamēģinat uztaisīt sacensības, kas ietvertu visu Latvijas skolu jaunatni tik dažādos ziemas sporta veidos, tā, lai nebūtu nevienas aizķeršanās. Manuprāt šīs sacensības ir prieka pēc, un viņas bija fanatastiskas. Šajā pasākumā satiekas visi skolēni, atrāda viens otram, ko māk, pacīnās, bet visvairāk jau gūst prieku par pavadīto laiku tur. Man bija patiesi fantastiska nedēļas nogale! Paldies!
Kāds no vecākiem, 06.02.2006
Tā,kā regulāri esmu uz visām sacensībām, tad zinu, kas uz ko ir spējīgs. Zinu kuri ir katras grupas favorīti un kuri cīnās par desmitnieku grupā. Es domāju, ka jebkurš treners un šī sporta aktīvists man piekritīs, ka P.Kozlovskis (1997.g.) nevar vinnēt tādus sportistus kaa Ģ.Zīle (1994), M.Onskulis (1994) un M.Zvejnieks (1995).

Tachu apskatoties rezultaatus, izraadaas, ka var gan. :) Tas taču ir smieglīgi.
arī vecāks, 06.02.2006
Izskatās, ka kalnu slēpošanas sacensības dažiem vecākiem ir pārvērtušās par ko līdzīgu zirgu skriešanās sacīkstēm hipodromā. Tikai vecāki šoreiz ir menedžeru un bērni dresēto zirgu lomās. nožēlojami un žēl, ka šādi tiek nodarīts pāri, pirmkārt, jau pašiem bērniem. Nu ko, esam kārtējo reizi nodemonstrējuši savu izcilo latviskumu - kas gan īstam letiņam var būt gardāks kumosiņš par otru latvieti!!!
Kāds no vecākiem, 06.02.2006
Nebūt tā nav, gribas tikai, lai scensības notiktu godīgā veidā nevis loterijas, kur noteicošais ir - kad tiek nospiesta telefona poga un sākas laika atskaite. Paņem telefonu un pamēģini hronometrā noķert 6 simtdaļas :) Vēlu veiksmi.

Es piekrītu, ka var taisīt mačus, kaut ar skaitīšanu, bet ne jau Jaunatnes olimpiādi, kuru bērni gaida. Salīdzinoši, cik perfekti bija mači Siguldā janvāra sākumā, un tā nebija Olimpiāde. Tad tā arī vajag nosaukt - Ērgļu sētas mači, kur netiek ņemti vērā ne rangs, ne LSS noteiktās vecuma grupas, ne pašu sastādītais nolikums, organizācija zem katras kritikas. Plus vēl šitas par trīs mobilajiem. Ko teikt bērnam , kurš palika 4-tais vai 10-tais???
Onkulis Tev drusku pa vēlu nospieda savā telefonā hronometru?? Jeb to, ka trasē 5 griezieni, un otra trase tiek atcelta?
Tas būtu tas pats, kas dambretē , aizbildinoties par daudz dalībniekiem, spēle jāsāk ar 3 kauliņiem. Objektīvi???
LSS, [email protected], 06.02.2006
Paldies par Juusu komentaariem. Par visiem jautaajumiem sakaraa ar LJO, luudzam griezties pie sacensiibu organizatora - SSA, Juris Titovs, talr.9481818.
arī vecāks, 06.02.2006
Bērniem nodara pāri, ja negodīgi tiesā. Nez ko Jūs teiktu,ja pēc labi padarīta darba paliktu bez algas.
Kāds no vecākiem, 06.02.2006
Juris Titovs jau pēc sacensībām mazgāja rokas nevainībā, es neko nezinu, nav mana vaina un norunājām bērnus apbalvot ( bērni nav vainīgi pie tādu cilvēku kā Titovs neizdarības), bet rezultātus NEIZLIKT, jo tie nav objektīvi. Kā redzams, Titova k-gs ne tikai nemāk organizēt, bet vārdu arī nemāk turēt....
P.S. Starpcitu, tur figurēja arī laikam protests, kuru kāds no vecākiem vai treneriem bija uzrakstījis.
Lena, [email protected], 06.02.2006
1.Nākotnē vajag izvērtēt šīs dienas situāciju organizātoriem. Jaunatnes Olimpiādes organizācija ar katru gadu notiek profesionālāk organizēta. Arī ar vien vairāk sportistu vidū ir profesionāļi. Kuri atbrauca, ne tikai labi pavadīt laiku, bet cīnīties par zeltu. Un šobrīd visas vecumu grupās ir ap desmit cilvēkiem, kuri var to iegūt.
2. Vai Ergļu kalns ir gatavs sniegt šo profesionalitāti?
3. Vai par nauda, ko tērē sacensību organizēšanai var organizēt sacensības? Es pat neprasu kvalitatīvāk, jo šaja reizē par kvalitāti runa nejiet.
4. Esmu uzrakstijusi savu viedokli ne tikai šeit, bet arī organizātoriem. Var būt Jums arī to vajag? Lai nebūtu atsevišķo vecāku, vai menedžeru pretenzijas.
5. Par rezultātu publiskošanu bija noruna, kura pārkapta.
6. Taisnība bija tiem, kas gribēja neapbalvot uzvarētājus.
BERNUS GAN ZEL. GAN TOS KURI IR AR ZELTU, GAN TOS KURI NE. NEPRIECAJAS NEVIENS.
atbilde bubuu, 06.02.2006
Ja tiek organizēta vienkārši jauka nedēļas nogale Ērgļos, tad tā arī ierakstam nolikumā un daudzi vecāki, arī skolas nemaksās~25 Ls par degvielu un nevedīs bērnus vienkārši uz tusiņu. Bet daži tieši aizvedīs un būs priecīgi par to, ka ir vienalga kurš pirmais, galvenais iztusēt.
Harijs I. Bondars, 06.02.2006
Šie kalnu slēpošanas rezultāti ir objektīvi līdz noteiktai precizitātei.

Tāpēc tos vajag publicet kopā ar piebildi, kā tie iegūti. Vai arī vienkārši pateikt ka tie ir ar precizitāti XXX.

Jautājums: vai tos var uzskatīt par pareiziem līdz precizitātei 1 sekundei? Varbūt vēl sliktāk?

Es nemēģinu attaisnot to, ka sacīkšu laikā netika izmantota precīza, mūsdienu prasībām atbilstoša, mērīšanas iekārta.
Protams, Olimpiāde ar to daudz pa daudz zaudēja.

Pieņemu, ka daļa no "stiprā gala" nebūtu ieradusies, ja zinātu kā tiks fiksēts laiks.

Mums ir jāatvainojas dalībniekiem par to, kā tika fiksēts laiks.

Starp citu, nav obligāti izklāstot savu viedokli slēpties zem anonīma autora vārda.

Uldis ozols, 06.02.2006
Ja tā bija Jaunatnes Ziemas Olimpiāde, tad es esmu Ciaguns un mans brālis Korde....
fui organizētājiem un tiešām žēl bērnus, kuriem šo lielo cilvēku rotaļas(saproti bezatbildības, neprasmes un lieluma mānijas komplekts) paliks ilgā atmiņā......
P.S. ja neesi vadītājs, tad neuzņemies lietas, bet deleģē tās tam,kurš ir spējīgs vadīt un organizēt.
ardis, 06.02.2006
Zimigi piebilst, ka sacensibas sorttreka (atrslidosana) nolikuma ireakstits, ka nedrikst izmantot atrslidosanas slidas... Kapec kamaninu brauceji tad nesacentas uz ta pasa Briezu kalna brauciena ar celofana kulitem? Vai Olimpiska komiteja propogande diletantismu musu jauniesu vidu? Laika nemsana ar mobilo telefonu ir spilgts piemers tam!
Jana Zvejniece, 06.02.2006
Es esmu organizējusi pietiekoši daudz sacensības un zinu to, ka nekritizē tikai tos, kas neko nedara. Bet visu varēja atrisinat, savlaicīgi pieņemot pareizus lēmumus un neslēpjot problēmu līdz pēdējam. Var sacensībās izmantot arī rokas hronometrus, bet ievērojot hronometrāžas principus. Nav runa, ka kadam mēs neuzticamies... Bet rezultāti nav objektīvi un precīzi, tie ir jāanulē, kaut ar novēlošanos.
Dainis Stanka, [email protected], 06.02.2006
lol stulbie latviesi nemak tiesat.. =(( nevareja pat stavet pie finisa linijas, tik sliktas sacensibas nekur nesmu redzejis un dzirdejis (manas domas ka sie rezultati nevar but ieskaititi) esmu SLEPOTAJS...
daliibnieks, 06.02.2006
Buutu vismaz pateikushi pirms stara atvainojiet mums sapliisa iekaarta...Es tur mieriigi kaa pateica aiziet vel pastaaveeju sagatavojos un taaa...Baac...Briesmas kaa shaadas saciikstes var riikot...
Līdzjutējs, 06.02.2006
Ar lielu nepacietību tika gaidīts nedēļas sporta notikumu apskats, lai dzirdētu SSA vadības (arī I.Bīrmaņa) viedokli par LJO norisi. Izrādās viss noritēja "lieliski", bez vismazākām ķibelēm. Lai dzīvo jaunā hronometrāžas metode, to vajag tagad nopatentēt un pielietot Bīrmanim un Ābelem matčos piedaloties,rezultātus paziņojot 2 minūtes pirms apbalvošanas.
www, 06.02.2006
Interesanti gan. Visi tik gudri, ka nav ko di..t pasūtīt. Nu tad nākotnē kalnu slēpošanai vajag rīkot pašai savus mačus, un jaunatnes olimpiādē tai nav vietas.
Šķiet, ka "notikt" kādu kalnu slēpošanas sabiedrībai ir Īsta bauda un saldais ēdiens :)
Liiguciic, [email protected], 06.02.2006
njaa jauki jau viss tas saakaas ar to ka machos paarceela 3 stundas veelaak jauki ka tas notika tad kad visi jau tur bija ieradushies....graadi siltaki palika apmeeram no -23 uz -21..tapat izpashi siltak nepalika!!!
rezultatus vispar nav jegas njemt veeraa..tas ir izsmiekls!!!kaados laikos tad mees dziivojam?? tad varbut vareja arii uzlikt lazdu mietinju??? nju kaa extreemaak!!!
nju tad vareja arii publiskot tad uz vietas ka laiks tiks njemt ar telefonu es domaju ka 50% dalibnieki butu atteikushies piedalities machos vispar...
Ne pa tēmu, bet tomēr.., [email protected], 06.02.2006
Lūdzu atsaukties cilvēku, kas 22.janv. milzkalnā sacensību laikā pazaudēja mobilo. Ja mācēs aprakstīt to, tiks mobilais atdots.
X, 06.02.2006
TAs viss ir sviescc.....
MAn nav ko vairaak teikt...
PIekriitu liigucim ka vajadzeeja uzreiz pazinjot kas noticies nevis to sleept uzzinaat vienam no otra tresham no ceturtaa... tad buutu kopeejs risinaajums kuraalu vardu peteiktu galvenais tiesnesi un taa bij vinjja kluuda ka to nepazinjoja uzreiz.... tapee arii sis sviesc saakaas :((((
ddd, to:www, 06.02.2006
Ej izēd podu un izskalo smadzenes pirms sēdies pie klaviatūras un mēģini ko izspiest no savām peļu sūda lieluma smadzenēm....
Citāts no www: Nu tad nākotnē kalnu slēpošanai vajag rīkot pašai savus mačus, un jaunatnes olimpiādē tai nav vietas.
Idiņ! Kāds sakars kalnu slēpotājiem ar pāris cilvēku tukšajiem pauriem , kuri nebija spējīgi sakārtot vienkāršas lietas.....
ddd, to:www, 06.02.2006
Ej izēd podu un izskalo smadzenes pirms sēdies pie klaviatūras un mēģini ko izspiest no savām peļu sūda lieluma smadzenēm....
Citāts no www: Nu tad nākotnē kalnu slēpošanai vajag rīkot pašai savus mačus, un jaunatnes olimpiādē tai nav vietas.
Idiņ! Kāds sakars kalnu slēpotājiem ar pāris cilvēku tukšajiem pauriem , kuri nebija spējīgi sakārtot vienkāršas lietas.....
haha, 07.02.2006
tas ka birmanis nemak organizet, jau sen zinams. soreiz viss beidzot nak gaisma. istaja gaisma.
h ha ha, 07.02.2006
tie organizātori smird!!!!!
www, to ddd, 07.02.2006
Viegli ir izvilkt citātu no kāda teiktā. Atliek vien pasmaidīt par tādiem, kas prot tikai lamāties :)
Kādam ir tās p... s.. lieluma smadzenes, bet te izskatās, ka kādam nemaz tās nav :)))
:(, 07.02.2006
:(......:(....:(........:...
patiesiba, 07.02.2006
... bet naudu atmazgat vareja labi...
daņuks, dainidax2, 07.02.2006
tas bija jutri:)
07, 07.02.2006
Un tāpēc daži no kreņķiem tā piemetās, ka policijai vajadzēja protokolus stādīt. Daudzus.
Snb laika tiesnesis!, 07.02.2006
laiku nevareja redzet uzreiz pec nobrauciena, jo sigulda iznomāta aparatura šadu iespēju mums nedeva!laiks netika nosaukts uzreiz pēc nobrauciena, jo fiziski tas nav iespejams 300 cilveku konkurencē ar 7 cilvēku personalu! par viena cilvēka neapmierinātibu es neko nevaru spriest, jo tikai šis mr. cietais dēlis ar perfekto braucienun ir neapmierinats ar savu laiku, tas ir viegli izskaidrojams ar temperamentu, kas piemit siguldā audzinātajiem bērniem, jā, iespēja, ka ir iesusies klūda pastāv, taču es stipri šaubos! aa un visi tie malaci kas saucot konkretus organizatoru vardus izcelas ar savu aprobezotību un fizisko nespeju- aplausi jums!
Bullīts, 07.02.2006
Es nedomāju, ka organizatori smird, tomēr mačus vajadzēja anulēt... Ceru, ka nākotnē šādi komentāri nebūs nepieciešami! Latvijas Jaunatnes Olimpiādē kalnu slēpošana ir nepieciešama!
Siguldietis, 07.02.2006
Snb tiesnesis ir lox,atradies kkads krutais riidzinieks,kko dirsh siguldieshiem,pats nav labaaks ja nespeej noorganizeet sacensiibas un nez kadaa veidaa siguldaa laiks tiek pazinots peec brauciena uzreiz,ar taam pashaam laika ieriicem,tur vnk cilveeko ar savi Siguldieshu tempermentu speej arii nosaukt laikus un visi vienmeer ir apmierinaati,kapee tad nekaadas suudziibas nav dzirdamas par lzo kas notika tieshi siguldaa???
snov., 07.02.2006
Šī Olimpiāde bija galīgi garām. Sākot no tiesnešiem un beidzot ar "skaisto un pārdomāto" gājienu. Vienā vārdā raksturojot šo Olimpiādi - IZGĀŠANĀS!
d.slēpotāja, 07.02.2006
Visi tiesneši nebija garām, distanču slēpošanai bija foršākie tiesneši.
Ja nu vienīgi tas, ka pirmajā dienā pietrūka glāžu no kurām varētu padzerties siltu tēju nostartējušie dalībnieki!
A.A. tēvs Snb laika tiesnesim, 07.02.2006
Kāda nozīme tam, ka nederīgā aparatūra tiek iznomāta Siguldā...?
Ja matču organizētāji zināja, ka nespēs nodrošināt korektu rezultātu paziņošanu uzreiz pēc nobrauciena, tad nemaz nevajadzēja šo pasākumu sākt. Jo arī viens objektīvs protests par tiesāšanu pārvelk krustu tiesniešu godīgumam. Aprobežotību un arī vel kādu citu nespēju, ar savu rīcību un komentāru, diemžēl, parādijāt Jūs, noželojamais tiesnesis.
Siguldā audzināto, un SNB trenēto, bērnu sporta rezultāti liecina pavisam par kaut ko citu...
Vai vispār, ar šādu attieksmi, prēt sacenšibu dalībniekiem (bērniem) Jūs drīkstat būt tiesnesis? Bet par to lai lemj SSA vadība, parādot arī savu attieksmi pret notiekošo.
Snb laika tiesnesim, 07.02.2006
Nemelojiet, ka tikai viens bija neapmierināts ar savu rezultātu. Tad paskatieties savos protokolos, kam Jūs rezultātus labojāt (vecāku spiediena rezultātā).
Siguldietis, 07.02.2006
Gribi teikt ka tagad visur aii iejuakti veel ir vecaaki??Nesapratu...
Bullīts, 07.02.2006
Domāju, ja šie mači notiktu Siguldā, viss būtu OK!!!
yessss!!!, labaisss!!!!, 07.02.2006
bērnu rezultāti tika laboti kā daiļšlidošanā - man uz aci likās ka tas brauc ātrāk- tātad sekundi nost! Ir atvērta jauna lapaspuse kalnu slēpšanas tiesāšanā Latvijā un laikam arī pasaulē! Vajadzētu šo ideju eksportēt uz FIS!
snovers, 07.02.2006
Nu tagad skaidrs kapee siguldietim nebij pirmaa vieta,vinsh brauca parak atri un vinam tapee paraak daudz pielika!:( Taada ir taa latvija....
Markuss, 07.02.2006
Visu nolicēji ir baigie varoņi! Slēpjas aiz kāda nika un visus tik noķēza no galvas līdz kājām. Bet kad būtu jārunā, tad pļukš vien sanāktu.
galvenais tiesnesis, 07.02.2006
Lai nebūtu nekādu strīdu un viss būtu godīgi, nākošajā gadā olimpiādē laiku noteiks ar skaļās skaitīšanas metodi noliecot pirkstus ... viens...divi...trīs... utt.
Tad visi dzirdēs un redzēs rezultātu un nebūs nekādu strīdu
Bez tam katrs varēs piedalīties rezultātu noteikšanā.
X, 07.02.2006
Nee skaitiit buutu garlaiciigi vareetu dziedaat un tad kuram mazaak pantinji nodziedaati kameer sis brauc tas vinnee :))
88, 07.02.2006
Un kāds labums būs,kad anulēs rezultātus? ņems nost bērniem kausus un medaļas :))
p.s. Galvenā tiesneša komentārs vislabākais - nākamgad būs viss forši. Skaitīsim kopā!
Sleeperis no laukiem, 07.02.2006
Nakamgad neviens tur vairs nebrauks!Vismaz lielakaa dala sleepotaaji,jo nav jeega cakareet 6dienu!:P
Solvita Dreimane, [email protected], 08.02.2006
Esmu sporta kluba "PANTERA" valdes locekle un trenere. Esiet tik labi un beidziet ķengāties ar d..., p... un tā tālāk. Esmu piedalījusies vairāku kalnu slēpošanas sacensību organizēšanā, (šajā sezonā - Latvijas Ziemas Olimpiāde, Latvijas kauss 1.kārta, Fisher kauss), un ticiet man tas nav tas pats, kas pārspļaut pār plecu. Visu cieņu tiem cilvēkiem, kas uzņemas organizēt jebkādas sacensības, tai skaitā Latvijas Jaunatnes olimpiādi. Nebūtu šie uzņēmīgie darboņi, nebūtu Jums maču, un tad Jūs bļaustītos, ka SSA un/vai LSS neko nedara, neko neorganizē...
Ar to, ka iemācās labi (un profesionāli) slēpot vai snovot nepietiek, ir jābūt arī cilvēkam un jānovērtē citu pūliņi.
LJO ir tā, ka kaut kas nav līdz galam sakārtots un noorganizēts, galvenais tiesnesis arī pieļāva kļūdas, bet tas viss ir kopīgi apspriežams (civilizēti) un labojams. Nav jau māksla vienkārši pārvilkt visam svītru. Problēmas ir jārisina, nevis vienkārši jābļaustās!
Runājot par LJO kalnu sacensībām, elektronika, kas nedarbojās bija mums piederošā starta - finiša iekārta. Kas, ko un kāpēc diemžēl šiet neiztirzāšu, bet par to tiks runāts un spriests kalnu slēpotāju sanāksmē 14.februārī.
Plēsīgā dējējvista, 08.02.2006
jautri palasīt Jūsu komentārus!! riktīgi tirliņi!:) stāvajās, garajās siguldas klintīs audzināto jauno pasaules kalnu slēpelēšanas zvaigžņu vecāki riktīgi sašūmējušies!:) interesanti, kāpēc vispār piekritāt, ka Jūsu megastāri startē pie šādas laika ņemšanas metodes?? no Jums to slēpa vai, tomēr, cerējāt, ka Jūsējais talants būs pirmais?? un kā tur bija, titovs ierodās ar personīgu laika ņemšanas iekārtu, vai to nodrošināja kāds no kalnu slēpošanas lielvalsts - latvijas klubiem???? tos vārtus trasē arī sprauda juris?
Solvita Dreimane, [email protected], 08.02.2006
Atvainojos par iepriekšējā komentārā pielaistajām gramatikas kļūdām...
superleo, 08.02.2006
Var viennozīmīgi piekrist Solvitas Dreimanes viedoklim, jo problēma nav konkrētās JO organizēšanā un tiesnešu kolēģijā.Problēma ir pašā LSS un tai virzīto līdzekļu izlietojumā. Galvenais tiesnesis faktiski bija ķīlnieks apstākļu un kliedzēju priekšā. Jāsāka paldies ka vispār atrada risinājumu un nesūtīja visus tālāk...
bite, 08.02.2006
Risinājums bija šausmīgs!!!!!!!Un,pēc manām domām, tik daudz jau nauda tika ieskaitīta organizētāju kontā, lai varētu atļauties nopirkt pa 2 ls vairākus hronometrus!
tas pats laika tiesnesis!, 08.02.2006
A.A. - jūsu aparatura un dēls bija sava vieta un savu pienmakumu pildija godam! displejs kurs uzraditu laiku pec nobrauciena nebija pieejams un nebija ari iespeju ka precizi pazinot rezultatus uzreiz pec nobraucien! tas ko teicu par siguldas audzinasanu ir attiecinams nevis uz vinu prasmi uzvaret, bet gan nespeju pienemt zaudejumu! Viša taču bija no siguldas un uzvareja, vai tad ne ta? ja šiz dzeks butu noebraucis tik labi ka vins doma, kamdle tad to neuzradija jusu aparats? (A.A.) es to nespeju izskaidrot! runajot par mani ka tiesnesi, es uzskatu ka manas domas neietekme manu darba kvalitāti. es varu uzskatit ka ari kada augsta amatpersona ir stulba un izdod man nepienemamsu likums, taču tas nedod man tiesibas tos neiverot! ja jūsu principi ir savadāki ta ir jūsu problēma! pidodiet visas aizvainotas dveseles un redzesim kā nakam gad izslaveta sigulda pati organizes šos mačus, starpcitu kamdēļ tad šogad viņi to nedarija, tāda iespēja taču bija?
vietējā, 08.02.2006
"Paldies" visiem runas vīriem un dāmām par Ērgļu nozaimošanu,ciemiņiem par izsistajiem logiem, salauztajām durvīm,krēsliem,galdiem...
Cienījamie kritizētāji lai nekad dzīvējūsu organizētajiem pasākumiem nebūtu kļūdu,pārpratumu, kritikas.
Dzīvs ir tas par kuru runā!
Jaunatnes Olimpiādes organizētāji rullējiet uz priekšu!!!

tam pasham laika tiesnesim!, 08.02.2006
c`mon, VISI "aizvainotie" kalnu sleepotaaji nenaak TIKAI no Siguldas taa ka cool down (un pleesiigaa deejeejvista arii!!) !
raivis, 09.02.2006
ja jau visi tik gudri un vareni, ka var titovam un birmanim braukt auguma, tad lai tie visi zinosie cilveki nosauc savus vardus un nakam gad gan jau ka viniem dos iespeju to lietu noorganizet godam!
distancu slepotajs, 09.02.2006
Distancu sleposanaa tas pats kas kalnu sleposanaa! laikus neprot uznemt un apstadinat istajaa laikaa! ja es 1. finisa protokolaa biju izcili PIRMAIS, bet nez kur palika tie rezultaati, velak tika uzlikti citi rezultati kuros es paliku 2.vieta, un 1.vietai zaudeju PUS MINUTI, slepotajam kurs tiek knapi 10niekaa! Paldies trenerim kurs noskaidroja visu, un tad beidzot dabuju to 1.vietu!! nakozgad lai LJO Pardevee par Erglu setas maciem! taa tik turpinaat!
vnk, 10.02.2006
lasiju ka kadam neliekas godigi ka 90-92 gadu pusiem kur godalgotajas vietas visi ir cesu pilsetas gimnazijas puisi, kas gan tur slikts?? ja vini wisi nobrauc labak par parejiem kadel gan lai wisi nebutu trijneikaa?? tikai tadel ka ir no vienas skolas?? winji tieshamnobrauca ideali, nenokritot un atri!!!
kalnu slēpotāja, [email protected], 10.02.2006
Kāds no vecākiem: nu sorry, padomaajiet ar galvu! pauls kozlovskis NAV vienaa grupaa ar girtu ziili un paareejiem. nevainojiet sportistus, bet gan, it kaa, OLIMPIAADES organizatorus, kuri neviizhoja pateikt mikrofonaa ka ir sapliisis laika meeriitaajs un ka tad kad vinji pateiks "aiziet", tad ir jaabrauc.........
P.S. nebruuciet virsuu Ceesu sleepotaajiem un snoweriem, jo es vinjus visus personiigi paziistu un vinji tieshaam brauc izcili!!
piiiiii, 10.02.2006
neapdirshat kozlovski!!!!!!!!! un ceesu snowerus!!!!!!!!!!!!!!!!!...
kalnu slēpotāja, [email protected], 10.02.2006
daliibnieks: PiLNiiGi piekriitu! es jau arii nedaudz startaa aizkaveejos un es paliku 13.vietaa......... gribeetos tos organizatorus nolamaat.................... un es taa gribeeju kaadu vietu dabuut, lai vismaz tieku skolaa "zvaigzhnju stundaa"
www, to distancu slepotajs, 10.02.2006
citēju distancu slepotaju : " nakozgad lai LJO Pardevee par Erglu setas maciem! taa tik turpinaat!"
nu pārdēvēs tev par prieku :) un tu tā pat nākošgad būsi klāt kā likts un uz kausa tev būs rakstīts "Ērgļu sētas maču uzvarētājs" un tad ar "lielu" prieku to kausu liksi uz plauksta un teiksi re kā es sētas mačos te visus :)))) un kļūsi par krūmu slēpotāju :)))
jānis kaplis, kaplle uz priekš[email protected], 11.02.2006
nu man te ir ko pateikties es te tā padomāju ka visiem tiem PREZERVATĪVA BRAUCĒJIEM, kas aizbrauc uz ergļiem tikai 6dien un nav iepriekšējajā vakarā normāli iedzēruši, tiešām ir svarīgs tas sūda rezultāts,bet man patika normāli ar draugiem un skolas biedriem kā arī učenēm normāli patukšot pudeles, pavazāties apkārt un normāli bez stresa( tikai bišķi pohainam) pabraukt pa trasi
SPORTS UN SPIRTS NAU ŠĶIRTS- OLIMPISKS SAUKLIS, ES ATBALSTU OLIMPISKO KUSTĪBU:)
karla, 14.02.2006
Kapēc tur vēl diskutēt? Sacensībās bija kļūdas, kuras pieļāva gan tiesneši, gan sportisti. Kāds vienmēr būs neapmierināts. Ceru, ka turpmākos gadus tomēr tiks šie mači noorganizēti rūpīgāk
Liene, 20.02.2006
patiesībā vienmēr būs kāds, kurš nebūs apmierināts.....
Iedomajieties ja jums būtu janoorganizē Olimpiskās, kur piedalās vairāk nekā 1200 dalībnieku. tas taču būtu vāx. tā kā nākas mums vien samierināties.
Vārds:
E-pasts:
Komentārs:
 
  Lūdzu, ierakstiet attēlā redzamos 4 simbolus:
 
© 2005 Latvijas Slēpošanas savienība
tālr. 7387716
[email protected]
Sponsori
Atbalstītāji
Olimpiskais centrs Sigulda