www.norge.lv info@bridgemediagroup.com
Jaunumi
Slēpošanas savienība
Normatīvie akti
Kalendārs
Sporta klubi
Sporta skolas
Forums
Sludinājumi
Galerija
Saites
Reklāma
Arhīvs
Instruktori
Tautas galerija
Trases
E-pasts
Parole
Reģistrēties
 
Manuprāt latvieši Vankūverā nostartēja
labāk nekā bija domāts
varēja labāk
savu iespēju robežās
olimpiskais princips- labi, ka startēja
cits
     Rezultāti
Meklēt lapā
Reklāma
sportacentrs.com
DEAC
Top.LV
Šodien vārda dienu svin: Mirta, Ziedīte Sestdiena, 20. aprīlis, plkst. 03:58
Arhīvs : Sezona 2005/2006
Renāra debija nobraucienā Olimpiskajās spēlēs
Renāra debija nobraucienā Olimpiskajās spēlēs
Foto:EPA-AFI

"Labi!"- tā par Renāra startu nobraucienā Renāra treneris un brālis Dinārs Doršs. Mūsu divdesmitgadīgā un gandrīz visjaunākā dalībnieka šajā disciplīnā rezultāts ir labs - 46 vieta 53 pasaules stiprāko vīru konkurencē nobraucienā, kas sarežģītības dēļ salīdzinot ar citām kalnu slēpošanas disciplīnām tiek dēvēta par "karalieni". Šodien telefona sarunā jautājām Renāram - kādas tad ir sajūtas? - "Jutos drošs, lai gan šī trase ir visātrākā un visgrūtākā pa kādu līdz šim esmu braucis. Trase ir speciāli salieta ar ūdeni, līdz ar to ledaina un ir daudz bīstamāka."

Šodienas braucienā Renārs uzrādīja jau labāku laiku nekā vakardienas treniņbraucienos. Turam īkšķus par Renāru parīt startējot kombinācijā (nobrauciens+slaloms). Starti plkst. 13:00, 18:00, 20:30. Par Olimpisko čempionu šajā disciplīnā negaidīti kļuva francūzis Antuāns Deneriā (1:48:80), kas pirms tam nebija pieminēts favorītu vidū. Sudrabu medaļu izcīnīja austrietis Mihaels Valhovers (1:49:52), bet bronzas medaļu ieguva šveicietis Bruno Kernens (1:49:82). Rezultāti

 
« atpakaļ
Damsons, 12.02.2006
Taa tik tureet Renaar! :) Sigulda rullee...
ainars, 12.02.2006
Kas ta taa par debiju, vismaz buutu 30-niekaa.
Vaarda braalis, 12.02.2006
Apsveicam,vismaz liels gods ka kaads arii Latviju parstaav sajaa disciplina!:)))
dainis, 12.02.2006
pag pag kas taa par debiju??? vismaz 30?? taadi komentari jau nu nav iitajaa vietaa... uz olimpiaadi jau kvalificeeties ir loti liels gods un veel par tik sarezgiitu un ledainu trasi tik lejaa ir vien jau sasniegums..
Liiguciic, 12.02.2006
pilniigi piekriitu Dainim!!!
Lazio, ainaram, 12.02.2006
Protams, ka tas ir panākums. Jautājums, vai tie, kas te runā par labāko trīsdesmitnieku var nosaukt vēl kādu Latvijas kalnu slēpotāju, kas būtu startējis labāk tieši nobraucienā? Šī šķiet bija pirmā reize, kad kāds no Latvijas startē nobraucienā. respect, Renāram! Turās, lai veicas!
kristīne, 13.02.2006
Malacis, Renār!! Liels prieks par Tevi!! un tik tiešām, ainaar, tas jau ir liels sasniegums - kvalificēties uz olimpiskajaam speeleem!! :)
Viesulis, 13.02.2006
NEE NU aINAAR TU ESI DZHEX...MAN LIEKAS KA TEW VAJADZEEJA UZ tURIINU LAIST
Vita, [email protected], 13.02.2006
Turam īkšķus par Renāra startiem kombinācijā! Jācer, ka kombinācijas nobrauciens nebūs tik ledains un bīstams.
Pit, 13.02.2006
Vismaz būtu trīsdesmitniekā?!?! Renārs ir izcīnījis iespēju piedalītiess Olimpiskajās spēlēs!!!!!! Tas vien jau ir daudz... Kvalificējās tur TIKAI paši labākie no labākajiem! Renārs mērķtiecīgi ir uz to gājis un pats saviem spēkiem nopelnījis piedalītis šajā prestižajā pasākumā! Apsveicam!!! Tu vakar nobrauci lieliski. :-)
aivars, 13.02.2006
Ukraina, Čīle, Andora- tā kā tur būtu lielāki kalni par Pilsētnieku un labākas iespējas tautai trennēties. Tā ka raudāt par rezultātu nav pamata. Un puisis taču vēl jauns. Viss ir ok!!!
uk40, [email protected], 13.02.2006
Nu Ainar, Tu taču neko nerubī par kalnu slēpošanu,turpini skatīties labāk "Ainas" šovu.
Renārs jau ir "ierakstījis" savu vārdu Latvijas kalnu slēpošanas vēsturē"ar lielo burtu" - Turies Renār arī kombinācijā,Visi turam īkšķus par Tevi!!!
jurka, 13.02.2006
ainaars jau nu laikam ir ritiigs speciaalists:))bet nu renaaram zhetons.. malacis!!
Davors, 13.02.2006
Renārs malacis,a a ainaars-mudaks
Zintis, 13.02.2006
kārtējais tūrists..
=), 13.02.2006
Brāļi Dorši ir super forši!!! =)
Krists, 13.02.2006
Veciit cepuri nost..., malacis, esi izdariijis, ko veelejies. Mees esam ar Tevi, tureeshu iikshkjus par Tevi kombinaacijaa, good luck!

Ainaar padomaa pirms tu raksti...
Krists, 13.02.2006
Veciit cepuri nost..., malacis, esi izdariijis, ko veelejies. Mees esam ar Tevi, tureeshu iikshkjus par Tevi kombinaacijaa, good luck!

Ainaar padomaa pirms tu raksti...
juris, 13.02.2006
Jaa bet Dainis gan ir labaakais, visu var un visu speej....
dainis, 13.02.2006
paldies juri.. un paldies gati:))))
reālists, 14.02.2006
Pievienojos Ainaram! Priecāties par to, ka velkamies "pēcpusē"? phe...
optimists, 14.02.2006
Reālist, Tev niku vajadzētu nomainīt uz Pesimists!!!!!! Ja jau Tu vari labāk nostartēt un "nevilkties pēcpusē", tad uz priekšu! Ko Tu sēdi te pie interneta un raksti gudrus komentārus?? Ej un pierādi, ka esi reālākais slēpotājs, ieliec visiem tiem pasaules labākajiem sportistiem, kuri trennējās kādus gadus 20, droši vien jau no tā laika, kad Tu pat vēl piedzimis nebiji!
Renaars, 15.02.2006
ainaars vnk paraada cik vinjs ir superiigs dzhex...esi vispaar kaadreiz redzeejis dziivajaa kaa tas viss izskataas ainaar??? zini ar kaadiem aatrumiem tur ir dariishana??? taadu duraku kaa tu un " reaalists" netruuxt bet tie ir tieshi tie kas pashi neko nav sasniegushi un izceljaas ar super gudriem textiem....nez kaapeec neviens cits latvietis nebrauc olimpiaadee iznjemot Dorshu un Ciagunu??? kvalificeeties jau ir ljoti daudz...no muusu 2 miljoniem atlasiities kalnu sleeposhanaa no valsts kuraa nav kalnu ir nopietns sasniegums...un runaajot par Chiili un Andoru tad varu tikai teikt to ka tajaas valstiis ir kalnu virs 3000 m un iespeejas sleepot tur ir speeciigas.....taapeec vieniigais ko gribu teikt ir tas, ka ir nozheelojami, ka atrodaas taadi speciaalisti kaa Ainaars un reaalists kas nomelno pashi savus tautieshus, bet laikam jau latvieshi ir taada tauta....ceru juus abus satikt aci pret aci...
reālists, 15.02.2006
Nav jābūt profesionālam santehniķim, lai spriestu par viņa darbu. Tāpat arī nav jābūt profesionālam slēpotājam, lai es izteiktu savas domas par mūsējo rezultātiem ( p.s. ļoti daudz ko saprotu no profesionālā snovborda slaloma ). Un uzskatu, ka nav vērts sūtīt uz olimpiskajām spēlēm sportistus, kuri nav potenciālie pretendenti uz medaļām vai vismaz augšgalu. Jo pakaļgals un "nobraukšana/noturēšan... vismaz man šķiet vairāk kauns nekā sasniegums. Un nevajag aizbildināties cik tas ir grūti utt. Svarīgs ir rezultāts, nevis process.
Edgars, 15.02.2006
Prieks par Renāru un prieks par tiem, kam prieks! Pārējie savus komentārus var rakstīt delfos, un nepadarīt arī šo komentāru lapu par spļaujamtrauku.
Gints, [email protected], 17.02.2006
Priecājos,pārdzīvoju un lepojos ar Renāru. Cepuri nost!
super dzeks, 20.02.2006
ha ha ha, lai kvalificētos olimpiādei kas bija vajadzīgs, varbut pastastisties un atklasiet visai tautai cik liels ieguldijums ir nepieciešams lai kads kvalificetos kalnu slēpošanā uz Olimpiskajam spēlēm? hhaahaha, baigais malacis , nenopriecaties!
Vārds:
E-pasts:
Komentārs:
 
  Lūdzu, ierakstiet attēlā redzamos 4 simbolus:
 
© 2005 Latvijas Slēpošanas savienība
tālr. 7387716
[email protected]
Sponsori
Atbalstītāji
Olimpiskais centrs Sigulda