www.norge.lv info@bridgemediagroup.com
Jaunumi
Slēpošanas savienība
Normatīvie akti
Kalendārs
Sporta klubi
Sporta skolas
Forums
Sludinājumi
Galerija
Saites
Reklāma
Arhīvs
Instruktori
Tautas galerija
Trases
E-pasts
Parole
Reģistrēties
 
Manuprāt latvieši Vankūverā nostartēja
labāk nekā bija domāts
varēja labāk
savu iespēju robežās
olimpiskais princips- labi, ka startēja
cits
     Rezultāti
Meklēt lapā
Reklāma
sportacentrs.com
DEAC
Top.LV
Šodien vārda dienu svin: Aldonis, Agija Piektdiena, 29. marts, plkst. 02:39
Arhīvs : Sezona 2005/2006
Baiļu apļi 2006

Ilze Grīnfelde,"Eži": Svētdien, 12.februāri notika slēpojums Baiļu apļi, kurā kopā piedalījas ap 260 dalībnieku. Slēpojuma dalībnieki startēja tautas klasē – kopskaitā 85 (distance – 7km) un sporta klasē - 128 (13 km), kā arī bērnu sacensības (startējuši 43 dalībnieki) 1 km garā distancē. Šis bija 5. tautas slēpojums Baiļu trasē. Jāteic, ka šogad, neskatoties uz salīdzinoši vājajiem sniega apstākļiem, dalībnieku atsaucība bija liela, tāpat arī trases lielākajā daļā sniega apstākļi bija labi.Lielākā dalībnieku daļa sacentās garākajā distancē. Šogad kuplākā skaitā kā citus gadus startēja ģimenes, kas liecina par distanču slēpošanas popularitātes pieaugumu.

Tieši pusdienas laikā starts tika dots lielajiem slēpotājiem, kuri gluži kā lavīna aizslēpoja pa pirmo kāpumu augšā – sporta klases līderi pa priekšu, tad aiz viņiem tautas klase. Pēc mirkļa startēja arī bērni, kuru cīņas azarts vienmēr ir lielāks nekā pieaugušajiem. Finišā visi dalībnieki cienājās ar karstu tēju un pusdienām, tāpat arī saņēma pa vitamīnu devai apelsīna izskatā. Sporta klasē šogad labākie bija Jānis Paipals no Gulbenes ar rezultātu 35min.29sek., viņam sekoja Sandis Ķemers un Kaspars Sakniņš, savukārt dāmu konkurencē spēcīgākās izrādījās Sanita Vītola (LSPA) ar rezultātu 45 min.24 sek., Vineta Vītola un Laima Klauža. Slēpošanas veterānu grupa  līderu sastāvs jau kuro gadu ir nemainīgs, šogad Baiļu apļu zelts -  Arnim Ābelītim no Cēsīm. Tautas klases septiņos km ātrākais bija Dāvis Lūsa no Jaunpiebalgas (22 min.37 sek.). Bērnu konkurencē janākajai dalībniecei tikai 2 gadi, kopvērtējumā kilometru visātrāk veica Raimonds Zelčs (3 min.11 sek.), savukārt no meitenēm – Līga Valdmane. Tradicionāli visi dalībnieki piedalījās izlozē par dažādām balvām, no kurām galvenā – kalnu velosipēds tika kādam no jaunajiem slēpošanas censoņiem. Atsevišķi tika apbalvotas slēpojošās ģimenes.

Tiksimies nākamgad jau 6.tautas slēpojumā Baiļu apļi!

Pilni rezultāti skatāmi: www.ezi.lv/baili

 
« atpakaļ
Gundars, 14.02.2006
Paldies par mačiem!
Trase labāk saplānota. vairs nebija tādu štoperu, kā pagāšgad. Nākošgad dalībnieku būs vēl vairāk, un vienalga visiem pietiks vietas
Tikai protokolus, dalībnieku numurus, rūpīgāk jāsagatavo. Lai nebūtu problēmas ar godalgoto trijnieku
jbb, 15.02.2006
medaļas smukas
Vārds:
E-pasts:
Komentārs:
 
  Lūdzu, ierakstiet attēlā redzamos 4 simbolus:
 
© 2005 Latvijas Slēpošanas savienība
tālr. 7387716
[email protected]
Sponsori
Atbalstītāji
Olimpiskais centrs Sigulda