www.norge.lv info@bridgemediagroup.com
Jaunumi
Slēpošanas savienība
Normatīvie akti
Kalendārs
Sporta klubi
Sporta skolas
Forums
Sludinājumi
Galerija
Saites
Reklāma
Arhīvs
Instruktori
Tautas galerija
Trases
E-pasts
Parole
Reģistrēties
 
Manuprāt latvieši Vankūverā nostartēja
labāk nekā bija domāts
varēja labāk
savu iespēju robežās
olimpiskais princips- labi, ka startēja
cits
     Rezultāti
Meklēt lapā
Reklāma
sportacentrs.com
DEAC
Top.LV
Šodien vārda dienu svin: Mintauts, Alfs, Bernandeta Otrdiena, 16. aprīlis, plkst. 17:48
Arhīvs : Sezona 2005/2006
TELE2 Latvijas Čempionāts snovbordā ir noslēdzies
TELE2 Latvijas Čempionāts snovbordā ir noslēdzies

Nedēļas nogalē –24. un 25. februārī, Siguldā „Pilsētas trasē”, norisinājās „TELE2 Latvijas Čempionāts snovbordā”, kuru organizēja Latvijas Slēpošanas savienība sadarbībā ar snovborda klubiem – JASK, FLIPS, INK:SNB un Gaizintim. Piektdien,  Big Air disciplīnā (akrobātiskie lēcieni pa tramplīnu) startēja 68 dalībnieki. Sestdien, paralēlā slaloma disciplīnā startēja 124 dalībnieki. Latvijas čempionāta medaļas tika sadalītas trīs vecuma grupās - jauniešu (1991.g.dzim. un jaunāki), junioru (1986.g.-1990.g.) un pieaugušo grupā (1985.g.un vecāki).

Par Latvijas čempioniem Big Air disciplīnā jauniešu grupā kļuva Signe Valdusa (FLIPS) un Raitis Helmanis (Rīgas Snovborda skola). Junioru grupā uzvaras izcīnīja Madara Majore (Cēsu snovborda skola) un Voldemārs Siliņš (INK SNB). Sieviešu konkurencē pirmo vietu ieguva Dace Banga (INK SNB), bet vīru grupā uzvaru izcīnīja Mārtinš Tēcis (Baltie Bērzi). Par Latvijas čempioniem Paralēlajā slaloma disciplīnā jauniešu grupā kļuva Signe Valdusa (FLIPS) un Andris Ablažēvics (FLIPS). Junioru grupā uzvaras izcīnīja Elīna Zandersone (Rīgas snovborda skola) un Madars Matiss (Olimpiskais centrs „Limbaži”). Sieviešu konkurencē pirmo vietu ieguva Inese Balode (FLIPS), bet vīru grupā uzvaru izcīnīja Gerds Sīmanis (FLIPS).

Pēc sacensībām Gerds Sīmanis sacīja: „Esmu vairākkārt startējis Latvijas čempionātā paralēlajā slalomā. Esmu bijis otrais, pērn trešais, bet šogad, izcīnot Čempiona titulu, lieliski organizētajā TELE2 pasākumā, jūtos ļoti gandarīts un priecīgs.”    

Pasākuma ģenerālsponsors: Tele2, kas jau piekto sezonu atbalsta snovborda sacensības Latvijā.

REZULTĀTI

 
« atpakaļ
big air vērotājs, 27.02.2006
Nu tak atkal nebija nekādas kārtības ar tiem matčiem 24.02. Un neviens pat neatvainojās daudziem līdzjutējiem kas 21.00 ieradās uz finālu. Tā nu tiek popularizēts snowboards Latvijā, viss ,laikam, notiek tikai priekš dalībniekiem un organizātoriem. Arī ierastajos masu mēdijos (TV, radio) nevārda par LR čempionātu snowbordā.Kaut kā liekas, ka iekš LSS kāut kas nav, kā vajag.
līdzjutējs, 27.02.2006
Liels prieks par snovborda slaloma čempionāta norisi. Trase, organizācija, aprīkojums kā arī sacensību norise bija ļoti augstā līmenī.Patecība organizātoriem un sacensību dalibniekiem par centību. Pēc šīm sacensībām (vismaz man)parādijās cerības arī uz Latvijas snovbordistu dalību tuvākajās ziemas olimpiādēs. Ļoti gribētos lai tiek novērtēts Ineses Balodes nesaudzīgais ieguldijums tieši mūsu snovbordslaloma attīstībā.Liela pateicība arī sponsoriem par ticību šim sporta veidam un ilglaicīgu atbalstu.
ievish, 27.02.2006
kā vienmēr trūkst sakarīgas info par notikušajām sacensībām..ja domājam par to,ka rezultāti svarīgi tikai pašiem dalībniekiem,tad protams, ir ok, jo viņi zina,ko paši tur darīja. bet ja kāds no malas vēlētos saprast, kādas sacensības īsti bijušas, tas kā vienmēr nav īsti iespējams.
Big Air disciplīna tomēr prasītu,ka rezultātos tiek atspoguļoti veiktie triki,blakus cipariem,lai rastos priekšstats par sacensību līmeni utt.
es, 27.02.2006
Sasodiits!!! shitos sachus es negribeeju laist garaam,jo soliijaas buut interesanti!!!bet jaa,diemzheel neorganizeets pasaakums prieksh skatiitaajiem,un ierodoties agraak par 21.00. jau bij par veelu! kaut gan bij saciits,ka tad tikai buus finaals!!! :( lai nu kaa apsveicam uzvareetaajus!!! :)
Larss, [email protected], 27.02.2006
mazliet izvērstāk par slalomu:
Sestdien, paralēlā slaloma disciplīnā startējot 124 dalībniekiem, par Tele2 Latvijas čempioniem Paralēlajā slaloma disciplīnā jauniešu grupā kļuva Signe Valdusa un Andris Ablažēvics. Junioru grupā uzvaras izcīnīja Elīna Zandersone un Madars Matiss. Sieviešu konkurencē pirmo vietu ieguva Inese Balode, kas ne tikai spēja uzvarēt sacensībās, bet arī parūpējās par lielisku trases izveidi un sacensību norisi. Vīru grupā potenciālais čempiona kandidāts Krists Kokars piedzīvoja smagu kritienu pusfinālā, bet atlikušajā cīņā par 3. vietu Krists apsteidza Juri Vasioleku, savukārt ļoti sīvā cīņā par čempiona titulu starp Uldi Fofmani un Gardu Sīmani divu braucienu kopsummā par nieka 0.3 sekundēm labāks izrādījās Gerds Sīmanis kļūstot par 2006. gada Latvijas Čempionu paralēlajā slalomā. Pēc slaloma sacensībām Gerds sacīja „Esmu vairākkārt startējis Latvijas čempionātā paralēlajā slalomā. Esmu bijis otrais, pērn trešais, bet šogad, izcīnot Čempiona titulu, lieliski organizētajā TELE2 pasākumā, jūtos ļoti gandarīts un priecīgs.

Visu dienu sacensības pavadīja AG spēlētā mūzika, Karlosa un Zigurda Penkuļa (snovborda pioniera Latvijā) komentāri, kas klātesošiem profesionāli stāstīja par braucēju braukšanas stilu, trasē notiekošo un daudz ko citu.

Īpašs bija sieviešu un vīriešu grupu finišs, kas droši vien pārsteidza ne tikai dalībniekus un klātesošos, bet arī kafejnīcā sēdošos.

Balvas un pārsteigumus klātesošiem bija sarūpējuši Mynthon, Burusports, Oxbow, Swatch, Upside. Bet speciālu F2 Mynthon balvu pēc īpaši izveidotas komisijas lēmuma par veikumu un uzcītību 2006.gada sezonā ieguva jauniešu grupā startējušais 1992.gadā dzimušais Mihaels Turauvskis, kurš savā īpašumā ieguva F2 borderkrosa / slaloma dēli.
Pasākums notika sporta klubam FLIPS sadarbojoties ar pasākumu aģentūru TOMATO.

Paldies visiem, kas ieguldīja savu darbu un sponsoriem/ atbalstītājiem: TELE2, Mython, Burusports, Oxbow, Ride, F2, Swatch, Upside, Sony, un informatīvajiem atbalstītājiem LNT, SWH, draugiem.lv, Latvijas Avīze, Zebra.
Uldis, [email protected], 28.02.2006
Gribu pateikties organizatoriem par augstā līmenī noorganizētajām sacensībām paralēlajā slalomā.Priecē,ka ik gadu pieaug dalībnieki,kuri sacensībās piedalās ar tām domātu inventāru.
Lai zeļ snovbords Latvijā !
Uldis, [email protected], 28.02.2006
Gribu pateikties organizatoriem par augstā līmenī noorganizētajām sacensībām paralēlajā slalomā.Priecē,ka ik gadu pieaug dalībnieki,kuri sacensībās piedalās ar tām domātu inventāru.
Lai zeļ snovbords Latvijā !
Unikis, [email protected], 28.02.2006
Šā gada 22.janvārī pirmo reizi mūžā Zigurda Penkuļa vadībā uzkāpu uz dēļa... Tā kā pats strādāju par treneri un esmu bakalaurs sporta zinātnē, zinu, cik svarīgi ir speciālistu klātbūtne, demonstrējumi, nepareizas tehnikas nianšu novēršana jau pašā sākumā... Pēc mēneša ilgiem treniņiem Ziga uzraudzībā jau spēju nostāties uz starta Latvijas Čempionātā paralēlajā slalomā. Iegūtā vērtīgā pieredze un secinājumi:

* vadošie braucēji brauc ar cietajiem- speciāli slalomam paredzētiem dēļiem un zābakiem;

* pirms sacensībām aiznesiet dēli uz kanšu asināšanu un ievaskošanu;

* pārliecinājos par snow briļļu nepieciešamību pretvēja un sniega laikā ;);

*+ vēl un vēl daudz atziņu... Lai arī galvenajām sacensībām nekvalificējos, domāju, ka pirmā sacensību pieredze ir pozitīva un ļoti efektīga turpmākajiem startiem un treniņiem :)

P.S. Paldies trenerim Zigim, un arī pārējiem ieteiktu izmantot speciālistu padomus/pakalpojumus, lai sasniegtu lielāku kaifu no šī sporta veida :)
pec, 01.03.2006
Sa|nemieties,MEITENES drosim un sakat lekt un beidzat nemt tos grebus!Jums pašam kauns nau par sevi un savu LIMENI!!
Ievish, for pec, 01.03.2006
grab ir lekshanas elements :)
līmenis pakāpeniski paaugstinās,tāpēc tikai mieru :)
hmm, 02.03.2006
vai slēpošanas savienība nevarētu lūdzu parūpēties par gana labas galerijas ieviešanu arī no šī pasākuma? būtu tomēr jauki kaut kur vismaz redzēt vairāk par 6 bildēm no Latvijas čempionāta... :(
hmm, 02.03.2006
vai slēpošanas savienība nevarētu lūdzu parūpēties par gana labas galerijas ieviešanu arī no šī pasākuma? būtu tomēr jauki kaut kur vismaz redzēt vairāk par 6 bildēm no Latvijas čempionāta... :(
hmm, 02.03.2006
vai slēpošanas savienība nevarētu lūdzu parūpēties par gana labas galerijas ieviešanu arī no šī pasākuma? būtu tomēr jauki kaut kur vismaz redzēt vairāk par 6 bildēm no Latvijas čempionāta... :(
hmm, 02.03.2006
vai slēpošanas savienība nevarētu lūdzu parūpēties par gana labas galerijas ieviešanu arī no šī pasākuma? būtu tomēr jauki kaut kur vismaz redzēt vairāk par 6 bildēm no Latvijas čempionāta... :(
vek, 02.03.2006
kas tie par uzbraucieniem meiteneem? saaks arii griezt graadus, un jau dazas ir izgriezusas pogas dzekiem. takaa nav ko atvainojos, bet dirst!
kalmaars, 04.03.2006
ai forss piepiseeji, teica ka buus finaals 21.00, bet kad ierados uz finaalu tas jau bija noticis, naakossreiz meeginat nepieccakareet skatiitaajus! :))
Inese, [email protected], 08.03.2006
Gribu pateikties Flipa trennerei Inesei Balodei par darbu,ko vina ir ieguldijusi sajos pusadzos,un kuri vinu nepievil,paradot labos rezultatus.Lai plaukst un zel snowbords Latvija!
Vārds:
E-pasts:
Komentārs:
 
  Lūdzu, ierakstiet attēlā redzamos 4 simbolus:
 
© 2005 Latvijas Slēpošanas savienība
tālr. 7387716
[email protected]
Sponsori
Atbalstītāji
Olimpiskais centrs Sigulda