www.norge.lv info@bridgemediagroup.com
Jaunumi
Slēpošanas savienība
Normatīvie akti
Kalendārs
Sporta klubi
Sporta skolas
Forums
Sludinājumi
Galerija
Saites
Reklāma
Arhīvs
Instruktori
Tautas galerija
Trases
E-pasts
Parole
Reģistrēties
 
Manuprāt latvieši Vankūverā nostartēja
labāk nekā bija domāts
varēja labāk
savu iespēju robežās
olimpiskais princips- labi, ka startēja
cits
     Rezultāti
Meklēt lapā
Reklāma
sportacentrs.com
DEAC
Top.LV
Šodien vārda dienu svin: Vēsma, Fanija Piektdiena, 19. aprīlis, plkst. 17:06
Arhīvs : Sezona 2005/2006
Noskaidroti Latvijas Čempioni kalnu slēpošanā jauniešiem
Noskaidroti Latvijas Čempioni kalnu slēpošanā jauniešiem
Foto:J.Markvarts

Šo sestdien un svētdien Siguldā Pilsētas trasē sīvā cīņā tika sadalīti Latvijas Čempionu tituli jauniešiem supergiganta, milzu slaloma un slaloma disciplīnās. Par Latvijas čempioniem kļuva : meitenēm B grupā Marta Averčenko (SK Rīgas Favorīts/SKSSK) un A grupā Zane Fimbauere (SK Kore) visās trīs disciplīnās; C grupā SG disciplīnā - Liene Bondare (SK Rīgas Favorīts/SKSSK), GS disciplīnā - Rebeka Andersone (SK Kore/SSS), SL disciplīnā - Elīna Dūdiņa (SK Ziemeļpols/SSS).

Savukart zēniem par Latvijas čempioniem kļuva: C grupā Miks Zvejnieks (SK Pantera/SKSSK) visās trīs disciplīnās, B grupā SG disciplīnā - Roberts Briška (Pantera/SSS), GS disciplīnā - Ģirts Zīle (SK Ziemeļpols/SSS), SL disciplīnā - Mārtiņš Onskulis (SK Pantera/SSS), A grupā SG disciplīnā - Jurģis Grigorjevs (Kore/SSS), GS disciplīnā - Svens Markss (SK Ziemeļpols/SSS), SL disciplīnā - Kristaps Zvejnieks (SK Pantera/SKSSK). "SG disciplīnā pirmo reizi varējām vērot tādus lecienus, un lai gan trase bija patiešām grūta, tā toties bija īsteni Latvijas Čempionāta cienīga": D.Doršs. Lai gan dzirdējām, ka treniņos neesot tik grūtas trases un šāds pārbaudījums bijis pirmo reizi, jāsecina, ka mūsu jauno kalniešu prasme nostartēt, finišēt un vēl sasniegt labus rezultātus, tikai liecina par viņu prasmi un sportiskām spējām. Katrs no sportistiem uz starta stājās ar apņēmību sasniegt to labāko rezultātu un patieso cīņas garu apliecināja pārdzīvojumi finišā par neveiksmīgajiem kritieniem vai ne tik labi izbraukto trasi, kas dažkārt jūtu uzplūdos beidzās ar "lidojošām nūjām":) Jāatzīmē, ka nopietnu konkurenci mūsu sportistiem ir pieteikuši arī igauņi, kur C grupā zēniem Tonis Luik izcīnīja 2.vietu SG un GS un 3.vietu SL, savukārt meitenēm C grupā Triin Tobi ieguva 2.vietu SG un 3.vietu SL. Tā kā šis bija Latvijas Čempionāts, kurā godalgotas vietas var iegūt tikai LSS licencēti sportisti, šoreiz mūsu ciemiņiem un arī konkurentiem:) pasniedzām piemiņas balvas, bet katrā ziņā gan lietuvieši, gan izgauņi izteica atzinību gan par sacensību organizēšanu, gan mūsu sportistu labo sniegumu. 
Tā diemžēl ir sanācis, ka bez medaļām ir palikuši sudraba medaļu ieguvēji C grupā GS disciplīnā meitenēm un zēniem, kā arī godalgoto vietu ieguvēji kombinācijā, bet tas nozīmē, ka šie sportisti: Dāvis Dreimanis, Roberts Pļasunovs, Beatrise Ābeltiņa, Krista Vitkovska, Elīna Dūdiņa, Rebeka Andersone, Marta Averčenko, Ieva Meldere, Evelīna Silarāja, Zane Fimbauere, Ketija Kleinšmite, Anete Skrastiņa, Miks Zvejnieks, Kalvis Skrastiņš, Jānis Martinsons, Roberts Briška, Daniels Fogelis, Toms Čivčs, Jurģis Grigorjevs, Kristaps Zvejnieks un Svens Markss tiks apbalvoti un savas medaļas saņems LSS 2005./2006. kalnu slēpošanas sezonas noslēguma pasākumā pavasara otrajā pusē.

REZULTĀTI

ĪSFILMA PAR LATVIJAS ČEMPIONĀTU KALNU SLĒPOŠANĀ JAUNIEŠIEM /Windows Media Player/ (Informācija par filmētā materiāla oriģinālu pie Jāņa Markvarta, Fokus Studio, tālr.6517513)         

 
« atpakaļ
Šim rakstam nav neviena komentāra!
Vārds:
E-pasts:
Komentārs:
 
  Lūdzu, ierakstiet attēlā redzamos 4 simbolus:
 
© 2005 Latvijas Slēpošanas savienība
tālr. 7387716
[email protected]
Sponsori
Atbalstītāji
Olimpiskais centrs Sigulda