www.norge.lv info@bridgemediagroup.com
Jaunumi
Slēpošanas savienība
Normatīvie akti
Kalendārs
Sporta klubi
Sporta skolas
Forums
Sludinājumi
Galerija
Saites
Reklāma
Arhīvs
Instruktori
Tautas galerija
Trases
E-pasts
Parole
Reģistrēties
 
Manuprāt latvieši Vankūverā nostartēja
labāk nekā bija domāts
varēja labāk
savu iespēju robežās
olimpiskais princips- labi, ka startēja
cits
     Rezultāti
Meklēt lapā
Reklāma
sportacentrs.com
DEAC
Top.LV
Šodien vārda dienu svin: Vēsma, Fanija Piektdiena, 19. aprīlis, plkst. 02:17
Arhīvs : Sezona 2006/2007
Ziemas Olimpiskās spēles Turīnā | 03.01.2008 Komentāri (0)

ŠEIT VARAT UZZINĀT
par mūsu slēpotāju starta laikiem, disciplīnām, rezultātiem

LATVIJAS OLIMPISKĀS KOMANDAS DALĪBNIEKI SLĒPOŠANĀ 

RENĀRS DORŠS - kalnu slēpošana - STARTI

Dzimšanas datums: 13.10.1985.

Ģimenes stāvoklis:
neprecējies

Dzīvo:
Sigulda

Izglītība:
Siguldas valsts ģimnāzija, Rjukanas sporta ģimnāzija (Norvēģija), gatavojas rudenī stāties kādā no Latvijas augstskolām, pagaidām vēl nav izlēmis kādā specialitātē

Treneri:
Daigars Doršs, Renāra tēvs (Latvija), Ajdins Pasovičs (Bosnija-Hercogovina), Svens Ulrihs (Horvātija), Dinārs Doršs, Renāra vecākais brālis (Latvija)

Sports un sasniegumi:
kalnu slēpošanā trenējas no 8 gadu vecuma; ir trenējies arī volejbolā un 13.g.vecumā ieguvis Latvijas Jaunatnes čempiona volejbolā titulu, vairākkārtējs Latvijas jauniešu un junioru čempions un vicečempions, 14.vieta nobraucienā starptautiskajās FIS sacensībās Hafjelā (2005.g), LZO (2006.g.) 1.vieta supergigantā, 7.vieta nobraucienā starptautiskajās FIS sacensībās Hafjelā (2006.g.), 364 vieta pasaulē nobrauciena disciplīnā pēc patreizējā FIS Pasaules ranga
Rezultāti FIS MAČOS

Intereses:
pludmales volejbols, aktīvā atpūta

Mīļākā disciplīna: nobrauciens  

Olimpiskā pieredze:
Turīna - olimpiskā debija

  

Lasīt tālāk »

Rollertour maratons noslēdzies | 29.10.2007 Komentāri (0)
Rollertour maratons noslēdzies

Slēpošanas biatlona kluba "Cēsis" vasaras sacensību sezona ir noslēgusies 28.10.07. ar "ROLLERTOUR" maratona sacensībām:
Tie, kas vēl nebija nolikuši rollerslēpes ziemas miegam un nenobijās no distances garuma, draudzīgā pulkā noslēdza Slēpošanas biatlona kluba "Cēsis" vasaras sacensību sezonu Priekuļos. "ROLLERTOUR 2007" kopvērtējuma uzvarētāji savās grupās Inga Paškovska un Ivo Caune pierādīja, ka šis tituls nav bijis nejaušs un uzvarēja arī šajās sacensībās. Lasīt tālāk »

FIS TD Seminārs Viru | 25.10.2007 Komentāri (0)
FIS TD Seminārs Viru

Pagājušās nedēļas nogalē, no piektdienas līdz svētdienai, Igaunijas dienvidu pilsētā Viru notika FIS tehnisko delegātu (TD) seminārs distanču slēpošanā.
Pavisam 45 tehniskie delegāti vai to kandidāti no Norvēģijas, Zviedrijas, Somijas, Igaunijas, Latvijas un Turcijas apmeklēja savu reģionālo semināru Igaunijas dienvidos, kas risinājās Karela Puutsepa (Zviedrija) vadībā.
No Latvijas šajā seminārā piedalījās 7 dalībnieki: Lasīt tālāk »

1. Latvijas Snovborda forums | 24.10.2007 Komentāri (1)
Šis ir tas vēsturiskais brīdis, kad Tu esi aicināts piedalīties pirmajā Latvijas Snovborda forumā 31.oktobrī no 16:00-20:00 Reval Hotel Latvia.
Forumā kopā sanākt aicināti visi snovborda aktīvisti - tirgotāji, kalnu īpašnieki, snovborda skolu un klubu vadītāji, instruktori, snovborda mediji, braucēji ..... respektīvi, visi tie, kuriem rūp snovborda attīstība Latvijā un kuri ir gatavi iesaistīties tās veicināšanā! Lasīt tālāk »
Slēpotāju krosa rezultāti | 22.10.2007 Komentāri (1)

Esam saņēmuši pagājušās svētdienas "Slēpotāju krosa", Jaujās, sacensību rezultātus. Kā ziņo sacensību organizatori, laiks skriešanai sacensību dienā bijis brīnišķīgs, saule ~ + 7 C. Līdz finišam tika 164 dalībnieku, apmēram tik pat cik pagājušā gadā.  Lasīt tālāk »

Rīgas rollerslēpošanas sacensības | 19.10.2007 Komentāri (0)

Rīgas domes Izglītības, jaunatnes un Sporta departamenta Sporta pārvalde un Nodibinājums "Sporta klubs "Rīga"" aicina visus uz rollerslēpošanas sacensībām 27.oktobrī plkst. 12.00 Rīgā, Uzvaras bulvārī 15, pie sporta un aktīvās atpūtas centra. Sīkāka informācija sacensību nolikumā. Lasīt tālāk »

© 2005 Latvijas Slēpošanas savienība
tālr. 7387716
[email protected]
Sponsori
Atbalstītāji
Olimpiskais centrs Sigulda